Защо ви е нужна книгата „Развий лидера в себе си“

Защото заслужавате да бъдете щастливи и удовлетворени от живота и кариерата.

Защото е крайно време да спрете да се самозалъгвате, че от вас нищо не зависи.

Защото, ако сега осъзнаете, че от вас зависи ТОЛКОВА МНОГО, вие ще започнете да действате веднага.

Защото сте уникален и никой друг не знае по-добре от вас самия какво наистина ви е нужно.

Открийте себе си и ще привлечете още повече подкрепа, обич и доходи.

Кажете си: „Аз съм сте капитанът на моя кораб! Аз съм режисьорът и главният герой в собствената си пиеса!“

Участвайте във вълнуващото приключение към себе си и научете, защо сте тук, за какво сте родени и с какво допринасяте живота на нашата планета да стане по-пълноценен.

„Развий лидера в себе си“ е книга-компас. Тя е цялостна методология за личностно и лидерско развитие с художествени похвати. Представя ви истински истории на живи хора, една от тях е авторът на книгата. Имената са променени, дори полът на някои от героите умишлено е сменен, характерите са леко видоизменени, част от събитията са плод на авторовото въображение, но случващото се е истинско. Много читатели се разпознават в героите, защото са архетипни фигури на хората, за които тази книга е предназначена. Това са търсачите, онези които непрекъснатото подобряват и усъвършенстват себе си и света наоколо. Това са хората, узрели да поемат кормилото на своя живот в ръцете си. Книгата е и за лидери, които искат да вдъхновяват другите с автентичност и добър личен пример. „Развий лидера в себе си“ е за всеки, който неустоимо е привлечен към идеята да реализира своята най-смела мечта и да постигне непостижимото.

Искате ли да разберете как да приложите методологията на книгата към себе си?

Подарете си едно незабравимо пътешествие навътре в себе си, което ще ви преобрази!

Купете книгата сега само за 17.77 лв. и получете безплатен достъп до допълнителни и практични материали. Те ще ви ръководят в прилагането на тази завладяваща методология с напътствия стъпка по стъпка.

Искате ли да станете част от общност, в която ще получите подкрепа от коуч и ментор, за да откриете пътя към себе си?

Участвайте в груповите виртуални коучинг сесии „Развий лидера в себе си“. Закупете книгата до……/ДАТА/….. и се възползвайте от промоционалната цена от 188 лв. за участие в 10 виртуални сесии и 4 онлайн въпросника, разкриващи:

  • Личностния стил
  • Вродените таланти
  • Личностните нужди и ценности

А ако закупите книгата ДО ДАТА…., ще получите достъп до платеното съдържание на сайта www.leadway.org с 50% отстъпка от цената на годишния абонамент. Там ще откриете полезни материали, които ще ви насочат да постигате резултати и да случвате чудеса в живота си – като героите от „Развий лидера в себе си“.

Подарете си едно незабравимо пътешествие навътре в себе си, което ще ви преобрази!

Аз съм Веслава. Работата ми е хоби и вдъхновение. Да развивам лидера в себе си е централна тема в целия ми живот, а да развивам и обучавам другите е удоволствие и призвание. Била съм учител по английски на деца и възрастни, преподавател в езикова гимназия, координатор на международни проекти за развитие на предприемачеството, мениджър и лидер по продажби в големи международни компании, предприемач, консултант, личен треньор, обучител, коуч, катализатор за личностни трансформации, вдъхновител за върхови постижения, пътешественик, експериментатор, стратег, визионер, създател на три пет-модулни програми („Лидерство за върхови постижения“, „Ефективният мениджър“ и „Коучинг за върхови постижения“), виртуални групи по интереси в областта на себеосъзнаването, любител на природата, чуждите култури, художествената литература и бизнес лидерството. Открих начин как да бъда всичко това в едно и създадох система за личностно и лидерско развитие, написах и книга „Развий лидера в себе си“. Всичко това, докато помагам в партньорство с Огнян Попов на големи компании да развиват лидерството във висшия и среден мениджмънт и постигат върхови резултати. За да разгледате по-подробно моята биография, натиснете тук или посетете профила ми в LinkedIn.