We boost your best YOU lead the way!


 

Ивайло Христов

Който търси, намира

Ивайло Христов е изключителен пример за млад и успешен предприемач. Той е един от основателите на Комфо българо-датска компания за разработка на социални приложения, една от малкото в Европа, лицензирана и препоръчана от Фейсбук.

Въпреки постигнатия успех, Ивайло не се е самозабравил. Той е един приятен и усмихнат млад мъж, който с готовност споделя част от жизнения си път с екипа на Лийдуей. (повече)

 

Пътят към себе си

Всеки от нас е получил дар по рождение - своите таланти. Често си мислим, че ние не сме галеници на съдбата и не сме особено талантливи. Ето не можем да пеем, танцуваме, да рисуваме, да бъдем блестящи по математика, физика, химия. Не сме най-добрите по литература, нито пък така добре ни се отдават езиците. Дори на спортната площадка ни побеждават. Добри сме, но не сме най-добрите. В училище все получаваме обратна връзка, че не сме... (повече)

 

Пътят към себе си

 

Стийв Балмър

 

Това е краят, приятели!

Трябва ли да уволните изпълнителен директор на компания, която току-що е постигнала рекордни доходи за третото тримесечие и двуцифрен растеж на приходите? Според сътрудника на Форбс Адам Хартунг отговорът е твърдо да. Въпреки звездните финансови резултати Хартунг твърди, че Стийв Балмър собственоръчно е отклонил Майкрософт от най-бързо развиващите се и доходни технологични пазари на мобилна музика, мобилни телефони и таблети, а в процеса е пожертвал не само... (повече)

 

Училището на животните

Някога, преди много години, животните решили, че трябва да сторят нещо героично, за да се справят с проблемите на новия свят. Затова си основали училище. Приели учебна програма, която включвала тичане, катерене, плуване и летене. За да улеснят прилагането й, всички животни трябвало да посещават и четирите предмета. Патицата била отличничка по плуване. Всъщност справяла се по-добре от своя учител. Но по летене едва докарвала тройка, а по бягане имала много... (повече)

 

Училището на животните

     

Вижте блога на младия лидер 

Предишни издания на бюлетина:

юни, 2012

май, 2012

април, 2012

март, 2012

февруари, 2012

януари, 2012

декември, 2011

ноември, 2011


www.leadway.org *** info@leadway.org *** Tel: +359 2 9313165 *** Cell: +359 2 896 628163