We boost your best YOU lead the way!


 

Трасиране на пътя

Подготвям се за интервюто с Красимир Копчев, директор на завода за санитарна арматура в гр. Севлиево. Усещам леко притеснение преди разговора, тъй като позицията и възрастта му ме респектират. Но още след първите няколко думи откривам, че той притежава много свежо чувство за хумор, което избликва неочаквано зад кратките и конкретни отговори, които дава на въпросите ми. Често се смее и така скъсява дистанцията и ми помага да се отпусна.  (повече)

 

Програми за развитие с интегриран коучинг

Усвояването на лидерски и мениджърски умения е процес, в който традиционният обучителен формат често боксува. Защо? Защото превръщането на знанията в убеждения, действия и навици е индивидуален процес. Процесът на учене е толкова индивидуален, че груповите обучения открехват вратата на майсторството, но то се постига, когато човек е сам на пистата със своя треньор. Коучинг подходът... (повече)

 

 

 

Мениджъри или лидери

Какво ви е нужно, за да бъдете печеливши дългосрочно?

Яснота за посоката? Отлична стратегия? Добре формулирани цели? Компетентни мениджъри, които да умеят да планират, комуникират, организират и координират действията на служителите за изпълнение на тези цели? Ефективни процеси и инструменти по управление на представянето? Способност за вземане на добри решения и решаване на проблеми?     (повече)

 

Един се родил да сее...

В малко селце, далеч от лудницата на града живеел фермер, който отглеждал ориз Барбари Рао. Той бил обикновен човек и имал малка оризова нива, за която се грижел усърдно и която му се отблагодарявала с достатъчно реколта, за да издържа семейството си. Сякаш бил роден да бъде фермер обичал да копае земята, да прави напоителни канали, да изучава времето, да проучва торовете, а най-много от всичко обичал своя ориз (повече)

 

Вижте блога на младия лидер

Предишни издания на бюлетина:

февруари, 2012

януари, 2012

декември, 2011

ноември, 2011


www.leadway.org *** info@leadway.org *** Tel: +359 2 9313165 *** Cell: +359 2 896 628163