We boost your best YOU lead the way!


 

Коста Гълъбов

Колкото повече искаш да направиш, толкова повече трябва да дадеш

* Were not gonna take it ** I wanna rock *** And justice for all **** Fiesta ***** Clich ***** Master of puppets ******* Im only happy when it rains

Сигурно се чудите какви са тези английски фрази и по какъв начин биха ви помогнали да разберете повече за това що за човек е Коста? Всъщност пред себе си виждате заглавия на песни, с които той описва как е протекъл животът му. Всяка една от тях символизира етап от живота му като се почне от бунтарските ... (повече)

 

Обратната връзка - жизнен фактор в лидерската ефективност

Себепознанието е пряко свързано с успеха в професионалния и личния живот. Едно изследване сочи ясно, че най-добрият начин да се предскажат високи резултати в оценката на трудовото представяне е да виждаш себе си така, както другите те виждат. По-високата самооценка на човек в сравнение с тази на другите често води до по-ниски резултати в атестациите. Когато човек наистина познава силните и слабите си страни, може...  (повече)

 

Себепознанието

 

360-градусова обратна връзка

 

360-градусова обратна връзка - добри практики за постигане на въздействие

Процесът на 360-градусова обратна връзка (накратко 360), в който подчинени, колеги, началници и/или клиенти дават обратна връзка за поведението и работното представяне на конкретен получател, става широко разпространен в програмите за развитие на мениджмънта и човешките ресурси. Има най-различни твърдения относно ползите и въздействието на 360 обратна връзка. Тази статия представя най-добрите практики, които могат да доведат до положително въздействие. (повече)

 
   

Вижте блога на младия лидер

 

Предишни издания на бюлетина:

май, 2012

април, 2012

март, 2012

февруари, 2012

януари, 2012

декември, 2011

ноември, 2011


www.leadway.org *** info@leadway.org *** Tel: +359 2 9313165 *** Cell: +359 2 896 628163