We boost your best YOU lead the way!


 

Наташа Кумчева

Човекът, който вдъхновява

На фокус: Представяме ви Директор Забавления и Дружна Работа, номинирана и за Главен Вдъхновител от своя екип. Жената, която управлява с кадифена ръкавица, според нейните служители е лидер със стил Буда просветлението е в средния път между две противоположности. Иначе казано Наташа е балансьор.
Пътят до тук: За формирането й като лидер основна роля имат родителите й винаги готови да помогнат със съвет или насока...
(повече)

 

А-играчите: да ги наемем или да ги създадем

Главният въпрос пред всеки мениджър е как да създаде А-отбор. Може ли А-отбор да се изгради от Б- и В-играчи? И как разпознаваме дали един човек има потенциал да бъде А-играч още на прага на компанията? Как можем да определим какво означава А-играч? Ако разгледаме екип от 10 души един или двама ще имат представяне значително над средното. Възможно е един от тези служители да бъде истинска звезда резултат...(повече)

 

А-играчи

 

Коучинг и тренинг за върхови постижения

 

Коучинг и тренинг за върхови постижения

Наред с утвърдените ни индивидуални и групови програми за развитие на стратегически, лидерски и мениджърски умения, сега имате възможност да се възползвате и от новата ни коучинг програма.

Програмата изгражда ключовите коучинг компетенции у всички, които искат да използват коучинг стил в управлението на хората в организацията, в т.ч. вътрешните обучители и треньори. (повече)

 

Правилото на Вик Идиота

Един ученик отива при учителя с определено намерение.
Иска нещо. Казва, че го иска с цялата си душа и цялото си същество. Денем мечтае за него, нощем го сънува. Тъй като желанието му причинява неописуемо страдание, моли за помощ.
Какво трябва да сторя? пита той.
Учителят му предлага определена последователност от действия: правилото на Вик Идиота. Откъде се започва?
(повече)

 

Правилото на Вик идиота

     
 

Предишни издания на бюлетина:

август, 2012

юли, 2012

юни, 2012

май, 2012

април, 2012

март, 2012

февруари, 2012

януари, 2012

декември, 2011

ноември, 2011


www.leadway.org *** info@leadway.org *** Tel: +359 2 9313165 *** Cell: +359 2 896 628163