We boost your best YOU lead the way!


 

Модел за подражание?

Калин е агресивен, има буден ум и силно конкурентен стил на комуникация, стреля директно и видимо се наслаждава на покосените по пътя. Завършил е престижна специалност в реномиран университет, както и множество двудневни курсове по продажби и мениджмънт. Преминал през всякакви позиции в областта на продажбите в бързооборотни стоки и по време на икономическия бум, Калин се прехвърля в една от най-бързо развиващите се международни компании за комуникационни услуги. (повече)

 

Как лидерите убиват смисъла в работата

Висшият мениджмънт често подкопава креативността, продуктивността и отдадеността на служителите си  като  несъзнателно нанася вреда върху вътрешния свят на хората. Това става по четири начина, които могат да бъдат избегнати.

Мениджмънтът на всички нива постоянно и несъзнателно подкопава смисъла в работата на своите преки подчинени чрез ежедневни думи и действия. (повече)

 

 

 

Дрийм Биг

Един нов служител отишъл за първи ден на работа в Дрийм Биг Къмпани ЕООД. Посрещнала го директорът по човешки ресурси, г-жа Човеколюбова. Тя изглеждала вдъхновена от новата програма за въвеждане на нови служители Добре дошли в света на вашите мечти Дрийм Биг Къмпани.   

- Сега ще те запозная с корпоративната визия, мисия и ценности. Ние помагаме на хората да преследват мечтите си. До 2015 година ще бъдем световен лидер в продажбите на мечти. (повече)

 
   

Вижте блога на младия лидер

 

Предишни издания на бюлетина:

март, 2012

февруари, 2012

януари, 2012

декември, 2011

ноември, 2011


www.leadway.org *** info@leadway.org *** Tel: +359 2 9313165 *** Cell: +359 2 896 628163