We boost your best YOU lead the way!


 

Михаил Георгиев

Българин е новият изпълнителен директор на СКФ Берингс България

От около месец трите площадки на СКФ Берингс България Сопот, Кърнаре и Калофер имат нов изпълнителен директор. И въпреки че някои хора очакваха тази позиция да се поеме отново от чужденец, сега българин е начело. Кой е той?

Михаил Георгиев е в компанията от три години и стартира като финансов директор. Още преди да си стиснат ръцете с тогавашния изпълнителен директор Филип Пероз, французинът му заявява, че след няколко години би очаквал той... (повече)

 

Коучингът - мит или реалност

Философията на коучинга се разпространява почти като зараза в последните години. Мениджърите все по-усилено изучават коучинг умения. Като сравнително ново явление в мениджмънт индустрията коучингът събужда много въпроси. Време е да се дадат някои отговори. За седма поредна година SherpaCoaching публикува резултатите от своето проучване Executive Coaching Survey 2012. В него участваха общо 1,100 респонденти от 43 страни - професионалисти в...(повече)

 

Коучинг

 

Андрея Янг

 

Възходът и падението на една икона на красотата

Ейвън е в процес на радикална промяна: в началото на април компанията обяви, че вицепрезидентът на Джонсън и Джонсън Шерилин Маккой ще замени Янг като главен изпълнителен директор. Маккой (на 53) наследява 126-годишна компания, потънала в безредие. Години на погрешни стъпки от страна на мениджмънта (заедно с незаинтересования борд на директори) оставят компанията отслабена и уязвима. Въпреки че Янг... (повече)

 

Съкровището

Няколко човека се втурнали при учителя и започнали, прекъсвайки се един друг, да задават въпроси. Накрая майсторът успял все пак да въдвори ред и те започнали да задават въпросите си подред. Първият казал:

- Много години търсих, но нищо не намерих.

Вторият казал:

- Аз открих удоволствието в самия процес на търсенето нима смисълът не е в това? (повече)

 

Суфийски мъдреци

     

Вижте блога на младия лидер 

Предишни издания на бюлетина:

юли, 2012

юни, 2012

май, 2012

април, 2012

март, 2012

февруари, 2012

януари, 2012

декември, 2011

ноември, 2011


www.leadway.org *** info@leadway.org *** Tel: +359 2 9313165 *** Cell: +359 2 896 628163