„Развий лидера в себе си”

Защо точно ви е нужна „Развий лидера в себе си“?

Защото е крайно време да спрете да се самозалъгвате, че от вас нищо не зависи.

Защото е крайно време да осъзнаете, че от вас ВСИЧКО зависи.

Защото вие заслужавате да бъдете себе си, а не чуждо копие.

Защото сте уникален и никой друг няма да се погрижи за вас по-добре от вас самия.

Защото вие сте капитанът на вашия кораб.

Бъдете режисьор и главен герой в собствената си пиеса!

Участвайте във вълнуващото приключение да стигнете до това защо сте тук, за какво сте родени и с какво допринасяте живота на нашата планета да стане по-хармоничен.

„Развий лидера в себе си“ е книга-компас. Тя е цялостна методология за личностно и лидерско развитие с художествени похвати. Представя ви истински истории на живи хора, една от които е авторът на книгата. Имената са променени, дори полът на някои от героите умишлено е сменен, характерите са леко видоизменени, някои от събитията са плод на авторовото въображение, но случващото е истинско. Много хора се разпознават в героите, защото са архетипни фигури на определен тип хора, за които тази книга е предназначена. Това са търсачите, хората за които непрекъснатото усъвършенстване е ценност, които искат да поемат кормилото на своя живот. Хората, за които да вдъхновяват други хора да следват себе си и да живеят просто, смислено, щастливо с полза за другите, е неустоимо привлекателна идея, с която се свързват.

Искате ли да разберете как да приложите методологията на книгата към себе си?

Купете книгата сега за 36.00 лв. и получете безплатен достъп до допълнителни материали, които ще ви ръководят към това да приложите тази завладяваща методология с напътствия стъпка по стъпка.

Искате ли да станете част от общност, в която ще получите напътствия от коуч и ментор, за да откриете пътя към себе си?

Подарете си едно незабравимо пътешествие навътре в себе си, което ще ви преобрази!

Аз съм Веслава. Работата ми е хоби и вдъхновение. Да развивам лидера в себе си е централна тема в целия ми живот, а да развивам и обучавам другите е удоволствие и призвание. Била съм учител по английски на деца и възрастни, преподавател в езикова гимназия, координатор на международни проекти за развитие на предприемачеството, мениджър и лидер по продажби в големи международни компании, предприемач, консултант, личен треньор, обучител, коуч, катализатор за личностни трансформации, вдъхновител за върхови постижения, пътешественик, експериментатор, стратег, визионер, създател на три пет-модулни програми „Лидерство за върхови постижения“, „Ефективният мениджър“ и „Коучинг за върхови постижения“, виртуални групи по интереси в областта на себеосъзнаването, любител на природата, чуждите култури, художествената литература и бизнес лидерството. Открих начин как да бъда всичко това в едно и създадох система за личностно и лидерско развитие, написах и книга „Развий лидера в себе си“ докато помагам в партньорство с Огнян Попов на големи компании да развиват лидера във висшия и среден лидерски екип и да развиват лидерството в организациите си. За да разгледате по-подробно моята биография, посетете профила ми в LinkedIn.

Поръчай книгата

Поръчката на книгата става посредством попълване на формуляра и банков превод по сметката по-долу. След направено плащане от Ваша страна, ще се свържем, за да потвърдим адреса на доставка.