Leadway Ви кани на онлайн семинар

Как резилентните лидери променят играта

Тежките времена раждат силни хора. Силните хора раждат лесни времена. Лесните времена раждат слаби хора. Слабите хора раждат трудни времена.“ 

Защо резилентност, а не устойчивост? Резилентността в лидерството означава:

Вие можете да бъдете този лидер, а ние сме вашият навигатор.
Вие не просто преминавате през изпитанията, вие ставате пример и вдъхновение за екипа и организацията си. Времето за подготовка е преди да настъпят трудните времена. Сега, на ръба на две епохи, когато старата отмира, а новата още не се е родила, е най-подходящото време да се подготвите за предизвикателствата. 

Резилентният лидер знае какво го отвежда от напрежение и натиск до състояние на стрес и как да възстанови равновесието. Той е уверен в себе си и в това, което прави, дори когато е в състояние на незнание в нови и непонятни ситуации. Това, което го води като компас, е несломимата вяра в каузата, която го движи напред. Използва и създава възможности и знае, че ще намери път при несигурност, неяснота, промяна и криза. Възстановява се след неуспехи и преодолява големи трудности без да проявява дисфункционално поведение и без да наранява околните.
Хората се доверяват и следват лидери, които са автентични, а не егоцентрични и арогантни, които помагат останалите да съхранят и възстановят енергията си при тежки ситуации и да израснат в процеса.

Уебинарът е подходящ за Васако се интересувате от лидерство, себеизграждане и трансформация; ако сте лидер на екип или организация; ако сте предприемач, мениджър, консултант. 

В уебинара ще научите:

Основни теми на семинара

Кои са най-големите лидерски предизвикателства на работното място днес?

Какво е резилентност в контекста на лидерството?

Характеристики и качества на резилентните лидери

Стратегии за изграждане на резилентност

Как резилентните лидери променят играта

Онлайн семинарът ви дава теоретичните знания по ключови лидерски компетенции за лидер от ново поколение.
Той е първият от поредица уебинари във виртуалната школа „Лидерство за върхови постижения“ на LeadWay, които ще бъдат последвани от практикуми с ментори по лидерство.

Уебинарът ще се проведе на 22 март 2024 г. от 15:45 до 17:00 и на 28 март 2024 г. от 18:30 до 19:45 чрез платформата Zoom.

Цена: 75 лв. без ДДС.

Само на един клик разстояние, ние сме тук, за да ви подкрепяме по пътя ви като лидери. Запишете се!

Лектор

Веслава Попова е професионален коуч и треньор по лидерство с над 18 годишен опит като лектор, треньор и коуч за развитие на лидерството на всички нива в големи организационни структури с различни нива на мениджмънт в производствени, търговски, финансови, технологични и други услуги, автор на книгата „Развий лидера в себе си“, създател на три комплексни програми за развитие „Лидерство за върхови постижения“, „Ефективният мениджър“, „Коучинг за върхови постижения“ и др. Магистър по бизнес администрация, професионален корпоративен и бизнес коуч, мотивационен лектор, треньор по личностно и екипно лидерско развитие, управляващ съдружник в LeadWay.

Запишете се!

    Избор на дата:

    Цена на семинара: 75 лв. (без ДДС)

    Метод на плащане: банков трансфер