Открий нуждите си

Индивидуална програма за себепознание

Нуждите са онези необходими минимални условия, за да може личността да функционира на по-висшите си нива. Нуждите са общовалидни, а приоритизацията им е строго индивидуална. Ако те не са удовлетворени, човек изразходва цялата си жизнена енергия, за да ги задоволи. За да открите своя път към успеха и щастието, тръгнете на пътешествие обратно към себе си и ще осъзнаете какви незадоволени нужди имате, които ви пречат да разгърнете напълно потенциала си. 

И така кои са твоите нужди? Кои са първите 5 нужди в твоята скала на приоритети? Когато знаете нуждите си и тяхното приоритизиране, това ще ви даде яснота върху кое първо трябва да работите, за да се посветите на това, което ви е страст.

Ако желаете да откриете кои са вашите нужди, поръчайте индивидуалната програма за себепознание „Открий нуждите си“. Тя се състои от въпросник за самооценка със 100 съждения за откриване на вашите топ 5 нужди, кратко описание на всяка нужда, допълнителен материал за вътрешно „индексиране“ на всяка от 5-те нужди,  както и опция за индивидуална коучинг сесия.

Програмата „Открий нуждите си“ ще ви помогне:
– да осъзнаете кои са незадоволените ви нужди
– да откриете кои са приоритетните ви нужди в момента, които ви пречат да се посветите на мисията си пълноценно
– да осъзнаете дали основният мотиватор да действате са ценностите или незадоволените ви нужди
– да откриете връзката между талантите и нуждите на личността, която сте
– да осъзнаете връзката между страховете и незадоволените си нужди

Поръчката на индивидуалната програма „Открий нуждите си“ става посредством попълване на формуляра и банков превод по сметката по-долу. След направено плащане от Ваша страна, ще получите имейл с последващи стъпки и достъп до въпросника.