Какво пречи на жените да преуспяват към върха?

Индивидуална програма

Повече жени могат да успеят като лидери, ако си го позволят. Осъзнаването на някои от грешките, които правят дамите, съзнателната работа по тяхното избягване, туширане, преодоляване, съзнателна преработка и отработване на практика при взаимоотношенията с хората в работна среда, е един от ключовете за по-лесно стигане до желания връх и личен успех. 

Ако желаете да разберете и осъзнаете 13 грешки, които жените правят в работата, ако желаете да обсъдите с Веслава Попова важни за вас неща по темата, поръчайте програмата „Какво пречи на жените да преуспеят към върха“. Тя се състои от видеоматериал с продължителност около 50 мин., в който ще получите конкретни съвети и препоръки за справяне с тези 13 грешки. Ще получите и 30 мин. безплатна опознавателна коучинг сесия с Веслава Попова по темата.

Програмата Какво пречи на жените да преуспеят към върха“ ще ви помогне:

– лесно да разпознавате типичните грешки, които жените правят в работата
– как да избягвате и как да се справяте с такива грешки

Поръчката на индивидуалната програма „Какво пречи на жените да преуспяват към върха“ става посредством попълване на формуляра и банков превод по сметката по-долу. След направено плащане от Ваша страна, ще получите имейл с последващи стъпки и достъп до видео материала.