Познай себе си

пакетна програма за себепознание

За онези от вас, които имат автентично желание за себепознание, осъзнато намерение и воля за себеизграждане и промяна, предлагаме изключителна и много специална оферта. 

Само за 180 лв. получавате книгата „Развий лидера в себе си“ /на цена от 36 лв./ и четири от нашите индивидуални програми за себепознание, на обща стойност 288 лв. И…. спестявате над 140 лв.
От вас зависи, дали искате да инвестирате в развитието си първоначално само 180 лв. и да получите преимуществото да започнете да познавате себе си в процес чрез попиване на историите на героите от книгата „Развий лидера в себе си“ и свързаните с нея инструменти са себепознание и развитие. А това са индивидуалните програми:

– „Открий талантите си“ – 96 лв.
– „Открий каква личност си“ – 96 лв.
– „Открий нуждите си“ – 48 лв.
– „Открий ценностите си“ – 48 лв.

Повече за книгата и отделните индивидуални програми и ползите за вас може да прочетете от следните хипервръзки на сайта:
– Книга-пътеводител и компас в пътуването „Развий лидера в себе си“
– Индивидуална програма за себепознание „Открий талантите си“
– Индивидуална програма за себепознание „Открий каква личност си“
– Индивидуална програма за себепознание „Открий нуждите си“
– Индивидуална програма за себепознание „Открий ценностите си“

Ние сме тук, за да ви подкрепяме и подпомагаме не само с книга и инструменти, но и с индивидуални коучинг сесии. Разбира се, ако искрено желаете да се развивате и да поемете своя път към себепознание.

От 17 г. девизът ни е: „Ние развиваме Вашата сила,… лидерът сте Вие.“

Поръчката на специалната пакетна програма „Познай себе си“ става посредством попълване на формуляра и банков превод по сметката по-долу. След направено плащане от Ваша страна, ще получите имейл с последващи стъпки.