На фокус

„Развий лидера в себе си“ е книга-компас.

Тя е цялостна методология за личностно и лидерско развитие с художествени похвати. Тя е специално предназначена за талантливи хора, които чувстват, че работата им не ги вдъхновява, но искат да променят това.

„Развий лидера в себе си“ е за всички, които искат да оставят следа след себе си – да бъдат изключителни в това, което правят, докато се наслаждават на процеса от своя труд и затова постигат всичко без нечовешки усилия.

Защото са себе си в най-чистата форма. Тя е за тези, които искат да развият съзнание за собствената си стойност, без да са зависими от мнението на околните за тях . Тъкмо поради това печелят тяхното уважение и са търсени като професионалисти в своята
област. Готови са да изминат пътя към себе си, независимо от препятствията.

Защото нищо половинчато няма да ги удовлетвори.

Научете как да бъдете режисьор и главен герой в собствената си пиеса!

Виртуална програма 2023

„ЛИДЕРСТВО ЗА ВЪРХОВИ ПОСТИЖЕНИЯ“

Кризата изправя всеки бизнес пред изключителни предизвикателства.  Възможността да се изявите като лидер, независимо от мястото ви в служебната йерархия, никога не е била по-благодатна.

Лидерството на мениджърския екип е ключ към привличане, развитие и задържане на таланти с най-голям потенциал. Мотивирането и ангажирането на талантите е умение, което се отдава предимно на мениджъри с лидерски умения. На всяко мениджърско ниво, лидерството е нужно повече от всякога.

Програмата „Лидерство за върхови постижения” е предназначена за мениджъри от висше и средно ниво и професионалисти с голям потенциал, които желаят да се подготвят за бъдеща кариера като мениджъри и лидери.

Програмата включва 5 модула, всеки от който се състои от 8 сесии по 1 час и 30 мин. в малки групи.
Всеки модул продължава 4 седмици по две едно сесии от 1.5 часа всяка седмица. Всеки участник получава пакет от писмени материали за самоподготовка по всяка тема предварително.

Програмата се провежда дистанционно през MS Teams или Zoom. 

Датите за всеки един от модулите ще оповестим допълнително:
МОДУЛ 1 „РАЗВИЙ ЛИДЕРА В СЕБЕ СИ“ – месец февруари
МОДУЛ 2 „РАЗВИЙ ВИСОКОПРОДУКТИВЕН ЕКИП“ – месец март
МОДУЛ 3 „МОТИВИРАЙ ЗА ВЪРХОВИ ПОСТИЖЕНИЯ“ – месец април
МОДУЛ 4 „ТРЕНИРАЙ ЕКИПА ЗА УСПЕХ“ – месец май
МОДУЛ 5 „УПРАВЛЯВАЙ ПРОМЯНАТА“ месец юни

Повече подробности за модулите