На фокус

„Развий лидера в себе си“ е книга-компас.

Тя е цялостна методология за личностно и лидерско развитие с художествени похвати. Тя е специално предназначена за талантливи хора, които чувстват, че работата им не ги вдъхновява, но искат да променят това.

„Развий лидера в себе си“ е за всички, които искат да оставят следа след себе си – да бъдат изключителни в това, което правят, докато се наслаждават на процеса от своя труд и затова постигат всичко без нечовешки усилия.

Защото са себе си в най-чистата форма. Тя е за тези, които искат да развият съзнание за собствената си стойност, без да са зависими от мнението на околните за тях . Тъкмо поради това печелят тяхното уважение и са търсени като професионалисти в своята
област. Готови са да изминат пътя към себе си, независимо от препятствията.

Защото нищо половинчато няма да ги удовлетвори.

Научете как да бъдете режисьор и главен герой в собствената си пиеса!

Виртуална програма 2022

„ЛИДЕРСТВО ЗА ВЪРХОВИ ПОСТИЖЕНИЯ“

Кризата изправя всеки бизнес пред изключителни предизвикателства.  Възможността да се изявите като лидер, независимо от мястото ви в служебната йерархия, никога не е била по-благодатна.

Лидерството на мениджърския екип е ключ към привличане, развитие и задържане на таланти с най-голям потенциал. Мотивирането и ангажирането на талантите е умение, което се отдава предимно на мениджъри с лидерски умения. На всяко мениджърско ниво, лидерството е нужно повече от всякога.

Програмата „Лидерство за върхови постижения” е предназначена за мениджъри от висше и средно ниво и професионалисти с голям потенциал, които желаят да се подготвят за бъдеща кариера като мениджъри и лидери.

Програмата включва 5 модула, всеки от който се състои от 8 едночасови сесии в малки групи.
Всеки модул продължава 4 седмици по две едночасови сесии всяка седмица. Всеки участник получава пакет от писмени материали за самоподготовка по всяка тема предварително.

Програмата се провежда дистанционно през MS Teams. Възможно е записване и само за един модул.

Датите за всеки един от модулите ще оповестим допълнително:
МОДУЛ 1 „РАЗВИЙ ЛИДЕРА В СЕБЕ СИ“ – месец октомври
МОДУЛ 2 „РАЗВИЙ ВИСОКОПРОДУКТИВЕН ЕКИП“ – месец ноември
МОДУЛ 3 „МОТИВИРАЙ ЗА ВЪРХОВИ ПОСТИЖЕНИЯ“ – месец декември
МОДУЛ 4 „ТРЕНИРАЙ ЕКИПА ЗА УСПЕХ“ – месец януари 2023 г.
МОДУЛ 5 „УПРАВЛЯВАЙ ПРОМЯНАТА“ месец февруари 2023 г.

Повече подробности за модулите